کاشت ابرو چگونه انجام می شود؟
کاشت ابرو نیز فرآیندی شبیه به کاشت مو است. در واقع فولیکولهای سالم باید به قسمتی از ابرو که دچار ریزش شده است، انتقال یافته و پیوند انجام گیرد. اما اکنون این سوال پیش میآید که فولیکول مو از کجا تامین میگردد؟ اگر متخصص بخواهد از موهای موجود در ابرو برای استخراج فولیکول استفاده کند، قطعاً همان قسمت که مشکلی ندارد نیز تخلیه خواهد شد. لذا کاشت ابرو با استفاده از فولیکول موی پشت گوش و یا در درجه دوم، موی پشت سر انجام خواهد شد.
مراحل کاشت ابرو طبیعی
مرحله اول : طراحی ابرو
در اولین قدم شما باید با پزشک خود صحبت کنید و به او بگویید چه مدل ابرویی را دوست دارید. در زمان کاشت به همان شیوه که دوست دارید، طراحی ابرو انجام گرفته و کاشت فولیکولها در محدوده مشخص شده صورت میگیرد.
مرحله دوم : برداشت گرافت
مو به صورت دستههای تک شاخهای، دوشاخه، سه شاخه و چهار شاخه رشد میکند که به هر شاخه، گرافت گفته میشود. اکنون متخصص برای ایمپلنت ابرو، به سراغ برداشت گرافت از بانک مو خواهد رفت.
مرحله سوم : کاشت فولیکول
سپس فولیکول مو در قسمتی از ابرو که ریزش داشته است، کاشته میشود. این مرحله به دقت بالایی نیاز دارد تا هم فولیکول در عمق مناسب قرار گرفته و هم زاویه کاشت متناسب با طرح اولیه باشد.
بیش تر بدانید: آیا با روش های درمان جوش صورت آشنایی دارید؟
بررسی روش های کاشت ابروی طبیعی
کاشت ابرو به روش SUT
در پیوند طبیعی ابرو باید طراحی زیبا و متناسب با چهره برای ابرو در نظر گرفته شود تا نهایتا نتیجه کار بسیار زیبا و مورد پسند واقع شود. در کاشت ابرو روش SUT، بدون نیاز به جراحی، درد، خونریزی و به صورت مستقیم فولیکول مو در محل بدون مو قرار میگیرد. با این روش، زاویهسازی طبیعی ابرو به خوبی انجام میگیرد.
کاشت ابرو به روش FUT
این یک روش قدیمی است که در آن پزشک از قسمت بانک مو، یک لایه پوست نازک را برداشته و سپس از طریق میکروسکوپ، پیوندها از روی نوار مو برداشته میشوند و کاشت انجام میگیرد.
بیش تر بدانید هزینه کاشت ابرو در سال 1402 چقدر است؟
کاشت ابرو به روش FIT
این روش در واقع قدیمیترین روش پیوند ابرو است که از آن بیشتر برای افزایش تراکم ابروها استفاده میشود. همچنین در این روش احتمال آسیب به فولیکول مو نخواهد بود.
کاشت ابرو به روش DHI
در روش دی اچ آی، فولیکول مو به کمک DHI Implanter برداشته شده و مستقیما در جایگاهی که مو وجود ندارد، کاشته میشود. در نتیجه عوارض ناشی از جراحی را نخواهد داشت. از سویی دیگر درصد موفقیت آن بیشتر خواهد شد.
کاشت ابرو به روش MICROGRAPHT
در روش میکروگرافت نیز بدون جراحی و از طریق تجهیزات اتوماتیک برای انتقال فولیکول مو از بانک مو به ابرو استفاده خواهد شد.
کاشت ابرو به روش ترکیبی
روش ترکیبی در اصل ترکیب روش اف یو تی و اف آی تی است. در ابتدا متخصص با کمک روش اف یو تی، کاشت را انجام میدهد سپس برای پرپشت شدن و افزایش تراکم ابروها، از روش اف آی تی استفاده میگردد.
منبع: https://www.drmattab.ir/
برچسب: ،