نکات ضروری خرید یک کلاه گیس مناسب فرم صورتتان
موعد خرید کلاه گیس باید نکته هایی را در نظر داشته باشید، این که کدام مدل به صورتتان بیشتر می آید، کدام رنگ زیباترتان می کند و غیره.
کلاه گیس چیست ؟
کلاه گیس( به انگلیسی wigs) به نوعی موهای مصنوعی( الیاف) گفته می شود که بر روی یک پارچه ای دوخته شده و توسط یک کش بر روی سر قرار می گیرد, به عبارتی کلاهی هست که روی آن از مو تشکیل شده هست. کلاه گیس بنا به علل پزشکی و زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد, علل پزشکی مثل ریزش مو , کچلی, شیمی درمانی و یا صرفا سمت زیبایی و تزیین.
کلاه گیس یکی از راهحلهای نازک شدن موی سر و ریزش آن است. کسانی که به هر دلیلی موهای کم پشتی دارند و یا موی خود را از دست دادهاند، میتوانند از کلاه گیس طبیعی یا مصنوعی استفاده کنند. هرچند که بیشتر استفاده کنندهها از این محصولات بانوانی هستند که از سرطان رنج میبرند و به دلیل شیمی درمانی، کلاه گیس شیمی درمانی به سر میکنند، اما افراد دیگر که هیچ مشکلی با ریزش مو ندارند نیز میتوانند از انواع کلاه گیس زنانه یا مردانه استفاده کنند.
در رابطه با این کلاهها و استفاده از آنها شایعات و تصورات اشتباه زیادی وجود دارد، که در ادامه به توضیح چندی از ان ها می پردازیم.
شکل صورت
انتخاب کلاه گیسی متناسب با حالت صورت از اهمیت بالایی برخوردار است . انتخاب کلاه گیسی نا منتناسب با ظاهر صورت باعث مصنوعی به نظر رسیدن آن می شود، در حالی که انتخاب کلاه گیسی سازگار با حالت چهره نه تنها طبیعی به نظر می رسد ، بلکه زیبایی شما را دو چندان کرده و کسی متوجه این که شما از کلاه گیس استفاده می کنید نخواهد شد. برای تعیین حالت چهره خود جلوی آینه بایستید و موهای تان را جمع کنید و صورت خود را از خطوط چانه تا خط رویش موهایتان بررسی کنید . برای مثال افرادی که صورت کشده ای دارند توصیه می شود که از کلاه گیس کوتاه استفاده کنند.
کلاه گیس های سنتی
کلاه گیس های سنتی معمولا از الیاف مصنوعی و توسط دستگاه ساخته شده اند . در ساخت این نوع کلاه گیس ها همه الیاف در یک جهت کاشته شده و در آن از تکنیک های شبیه سازی مو طبیعی استفاده می شود . این کلاه گیس ها قابل جا به جایی نبوده و مناسب افرادی هستند که تمایل به استفاده دائمی از کلاه گیس را دارند.
کلاه گیس های باز
این کلاه گیس ها در مقایسه با کلاه گیس های سنتی سبک ترهستند و در آن ها از تعداد الیاف کمتری استفاده شده است و این امر امکان جریان پیدا کردن هوا را به داخل کلاه گیس فراهم کرده و به خنک نگه داشتن سر کمک می کند . الیاف این نوع کلاه گیس ها با چسب به یکدیگر متصل شده و نصب این کلاه آن ها نیازمند استفاده از چسب یا گیره نبوده و می توان به راحتی اندازه آن را کم و زیاد کرد.
نگهداری و شستشوی کلاه گیسها
طبیعتا همانند موی طبیعی کلاه گیسها هم نیاز به شانه زدن و شست و شو دارند ولی نگهداری و مراقبت این محصولات قدری گوناگون با موی طبیعی سر هست. به علت این که در طول ساخت کلاه گیسها میزان مقاومت آنها دربرابر ذرات الودگی و گرد و گردوخاک مهم هست؛ لذا کلاه گیسها به ندرت نیاز به شست و شو دارند. بطور میانه میتوان هر کلاه گیس را بسته به جنس( مصنوعی و یا طبیعی) هر 2 الی 6 ماه یک بار شست و شو داد.
برای شستن کلاه گیس ها، توجه به نکته هایی که بر روی بروشور متن یا در سایت موردنظر آمده و یا توسط فروشنده به موعد خرید گفته شده؛ ضروری هست. بعضی از کلاه گیسها چه از نوع مصنوعی و چه از نوع طبیعی مقاومت بالایی دارند و میتوان آنها را با یک شامپوی دارای نرم کننده و روغنهای گیاهی شست و شو داد.
ولی در بعضی دیگر برای پیشگیری از صدمه دیدگی بافت موها، تنها باید از شامپوهای مخصوص کلاه گیس استفاده کرد. به علت لطافت و آلرژی بالای کلاه گیسها، غالبا برای شستشوی آنها از آب ولرم متمایل به سرد استفاده میشود، در این وضعیت چنانچه موها طبیعی باشند، ساقه آنها آزارای نخواهد دید و چنانچه مصنوعی باشند الیاف موها حالت کشیدگی پیدا نمی کنند.
بهتر هست بعد از شستشوی کلاه گیسهای طبیعی با شامپو از یک نرم کننده ملایم نیز استفاده شود تا موها حالت خود را به خوبی حفظ نمایند( برای شستشوی کلاه گیسهای مصنوعی در صورتی که در توضیحات محصول نحوه شستشو آمده باشد، میتوان از شامپوهای معمولی حاوی روغن استفاده نمود).
منبع: کلاه گیس
برچسب: ،